(Poistunut julkaisusta)

Levyseppähitsaaja
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020
Etsimme asiakkaallemme AMMATTITAITOISTA LEVYSEPPÄHITSAAJAA Tampereen alueelle.

Työtehtäväsi koostuvat pääasiassa yksittäis- ja piensarjatuotantokappaleiden hitsauksesta, sekä erilaisista levynkäsittelytöistä (mm. sahalinjatyöskentely, mankelointi, leikkurien käyttö ja säteisporaus)

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta monipuolisista levynkäsittely- ja hitsaustöistä, sekä halua oppia ja kehittyä työssäsi.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä piirustustenlukutaitoa.

Tarjoamme sinulle paikan vakaasta alan yrityksestä, ammattimaisen työympäristön ja mukavat työtoverit. Paikka on alkaessaan vuokratyöpaikka, josta mahdollisuus jatkaa yrityksen kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme myös työntekijöillemme mahdollisuutta nopeutettuun palkanmaksuun, jolloin palkkapäivä on joka perjantaina.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, sampsa.leivo@hryhtiot.fi, 040 753 2264


HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi
Avainsanat: hitsaaja, levyseppä, metallityö