(Poistunut julkaisusta)

Levyseppähitsaaja
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Haemme asiakkaallemme Padasjoelle levyseppähitsaajia pitkään työsuhteeseen tehdasympäristöön. 

Työnkuva on monipuolinen ja toivomme henkilön olevan omatoiminen ja kädentaitoinen tekijä.  Työssä onnistumisen edellytyksenä on metallipuolen alan koulutus tai kokemusta metallitöistä.

Työ on alkuun vuokratyötä, jonka jälkeen mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen palvelukseen.

Kyseisessä työtehtävässä työaika on arkisin klo 7.00-15.30 ja palkkaus on teknologiateollisuuden tes.

Jätäthän hakemuksesi joko petri.luode@lisapalvelu.net tai pikimmiten verkkosivuillamme, haastattelemme jo hakuajan puitteissa! Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja Petri Luode 0400492499

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.