(Poistunut julkaisusta)

Levyseppähitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020
Haemme Kotkassa sijaitsevalle asiakkaallemme ammattitaitoista ja motivoitunutta levyseppähitsaajaa monipuoliseen työtehtävään. Asiakkaamme on kotkalainen metallirakenteiden ja niiden osien valmistaja, joka valmistaa tuotteensa itse alusta loppuun. Työnkuvaus Työtehtävä sisältää levytöitä sekä MIG/MAG-hitsausta, minkä lisäksi jonkin verran särmäystä ja mankelointia. Työn edellytykset Etsimällämme hakijalla on työhön soveltuva koulutus sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Vaadimme hakijalta kokemusta ruostumattoman teräksen hitsaamisesta ja kuvanlukutaitoa. Hakijalla tulisi olla luokat MIG/MAG-hitsaukselle sekä voimassa olevat tulityö- ja työturvakortit. Eduksi katsotaan kokemus metallialan työtehtävistä, kuten koneistuksesta, särmäyksestä ja levytöistä.  Tarjoamme reippaalle ja oma-aloitteiselle työntekijälle paikan, missä voit kehittää omaa ammatillista osaamistasi. Kyseessä on 3-vuorotyö ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tarjoamme

Tarjoamme reippaalle ja oma-aloitteiselle työntekijälle työn mukavassa työporukassa, jossa voit kehittää omaa ammatillista osaamistasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

Timo Launonen, HR-koordinaattori 

timo.launonen@workpower.fi

040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)