(Poistunut julkaisusta)

Levyseppähitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Etsimme Järvenpäässä sijaitsevalle asiakasyrityksellemme levyseppähitsaajaa. Asiakkaamme on erikoistunut vaativien ohutlevytuotteiden ja komponettien valmistamiseen elintarviketeollisuuteen ja puhdastiloihin.

Työnkuvaus

Työtehtäviisi kuuluu pääosin TIG-hitsausta ja sen lisäksi kokoonpanoa ja siihen liittyviä työtehtäviä.

Työn edellytykset

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta metallialalta (esim. levyseppähitsaaja) ja aikaisempaa kokemusta TIG-hitsauksesta, valmistettavien tuotteiden kokoonpanosta sekä hyvää piirustusten lukutaitoa. Edellytämme lisäksi voimassa olevia tulityö- ja työturvakortteja. Etsimämme hakija osaa toimia joustavasti ja pitkäjänteisesti erilaisissa muuttuvissa tilanteissa, sekä omaa reippaan ja oma-aloitteisen asenteen.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen ja pitkäaikaisen työpaikan mukavassa työporukassa. Lisäksi saat vaihtelevia työtehtäviä, joissa voit kehittää omaa ammattitaitoasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työsi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Heini Feodorow, HR-koordinaattori 

heini.feodorow@workpower.fi

p. 0440 60 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)