(Poistunut julkaisusta)

Levyseppähitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Etsimme Järvenpäässä sijaitsevalle asiakasyrityksellemme levyseppähitsaajaa. Asiakkaamme on erikoistunut vaativien ohutlevytuotteiden ja komponettien valmistamiseen elintarviketeollisuuteen ja puhdastiloihin.

Työnkuvaus

Työtehtäviisi kuuluu pääosin TIG-hitsausta ja sen lisäksi kokoonpanoa ja siihen liittyviä työtehtäviä.

Työn edellytykset

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta metallialalta (esim. levyseppähitsaaja) ja aikaisempaa kokemusta TIG-hitsauksesta, valmistettavien tuotteiden kokoonpanosta sekä hyvää piirustusten lukutaitoa. Edellytämme lisäksi voimassa olevia tulityö- ja työturvakortteja. Etsimämme hakija osaa toimia joustavasti ja pitkäjänteisesti erilaisissa muuttuvissa tilanteissa, sekä omaa reippaan ja oma-aloitteisen asenteen.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen ja pitkäaikaisen työpaikan mukavassa työporukassa. Lisäksi saat vaihtelevia työtehtäviä, joissa voit kehittää omaa ammattitaitoasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi