(Poistunut julkaisusta)

Levyseppähitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Levyseppähitsaajaa vaativiin työtehtäviin

Työnkuva:

Työtä tehdään keskiraskaan teknologiateollisuuden alihankinnan parissa. Työ on haastavaa ja vaatii piena- ja päittäispätevyydet. Hitsattavana on pääasiassa mustaa rautaa, materiaalivahvuudet 10-100mm. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Työn edellytykset:

Osaat lukea kuvia ja sinulla on luokat voimassa tai vastaavat taidot suorittaa luokat. Osaat englantia ja olet innostunut metallialasta. Olet reipas ja hyväkuntoinen työntekijä, joka tulee toimeen kaikkien kanssa. Osaat toimia itsenäisesti ja tehokkaasti. 

Mitä työ tarjoaa:

Tarjoamme mielenkiintoisen, vaihtelevan ja pitkäaikaisen työpaikan mukavassa työporukassa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme. Luokkien suorittaminen on mahdollista talon sisällä, jos ne eivät ole enää voimassa. 

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, täytäthän hakemuksen WorkPowerille mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään sopoimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori

Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi