(Poistunut julkaisusta)

Levyseppähitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt! Etsimme nyt Kotkassa sijaitsevalle asiakkaallemme ammattitaitoista ja motivoitunutta levyseppähitsaajaa monipuoliseen työtehtävään. Asiakkaamme on Kotkalainen metallirakenteiden ja niiden osien valmistaja, joka valmistaa tuotteensa itse alusta loppuun. Työnkuvaus Työtehtävä sisältää levytöitä sekä MIG/MAG-hitsausta, minkä lisäksi jonkin verran särmäystä ja mankelointia. Työn edellytykset Etsimällämme hakijalla on työhön soveltuva koulutus sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Vaadimme hakijalta kokemusta ruostumattoman teräksen hitsaamisesta ja kuvanlukutaitoa. Hakijalla tulisi olla luokat MIG/MAG-hitsaukselle sekä voimassa olevat tulityö- ja työturvakortit. Eduksi katsotaan kokemus metallialan työtehtävistä, kuten koneistuksesta, särmäyksestä ja levytöistä.  Tarjoamme reippaalle ja oma-aloitteiselle työntekijälle paikan, missä voit kehittää omaa ammatillista osaamistasi. Kyseessä on 3-vuorotyö ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tarjoamme

Tarjoamme reippaalle ja oma-aloitteiselle työntekijälle työn mukavassa työporukassa, jossa voit kehittää omaa ammatillista osaamistasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Laitathan hakemuksen kotisivujemme kautta heti!

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi Avainsanat: Hitsaaja, levyseppähitsaaja, metallityöntekijä, koneistaja, särmääjä