(Poistunut julkaisusta)

Levyseppähitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme Järvenpäässä sijaitsevalle asiakasyrityksellemme levyseppähitsaajaa. Asiakkaamme on erikoistunut vaativien ohutlevytuotteiden ja komponettien valmistamiseen elintarviketeollisuuteen ja puhdastiloihin.

Työnkuvaus

Työtehtäviisi kuuluu pääosin TIG-hitsausta ja sen lisäksi kokoonpanoa ja siihen liittyviä työtehtäviä.

Työn edellytykset

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta metallialalta (esim. levyseppähitsaaja) ja aikaisempaa kokemusta TIG-hitsauksesta, valmistettavien tuotteiden kokoonpanosta sekä hyvää piirustusten lukutaitoa. Edellytämme lisäksi voimassa olevia tulityö- ja työturvakortteja. Etsimämme hakija osaa toimia joustavasti ja pitkäjänteisesti erilaisissa muuttuvissa tilanteissa, sekä omaa reippaan ja oma-aloitteisen asenteen.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen ja pitkäaikaisen työpaikan mukavassa työporukassa. Lisäksi saat vaihtelevia työtehtäviä, joissa voit kehittää omaa ammattitaitoasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Hakuprosessi

Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen pikaisesti kotisivujemme kautta. Työ alkaa aluksi vuokratyösuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvä mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi