(Poistunut julkaisusta)

Levyseppähitsaaja
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on merkittävä metalliteollisuuden alihankkija sekä laitevalmistaja. Yritys tuottaa erilaisia teollisuuden laitteistoja sekä metallirakenteita kansainvälisille markkinoille. Nyt etsimme heille apukäsiksi

LEVYSEPPÄHITSAAJAA

Tämä työtehtävä tarjoaa hitsaajalle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan. Tarjolla on erilaisia projekteja, jossa valmistetaan pääosin raskaita komponentteja. Pääasiallisena hitsausmenetelmänä on MIG/MAG ja työstettävänä materiaalina erilaisia aineksia, painottuen kuitenkin teräkseen.

Toivomme, että Sinulla on jo kokemusta hitsaamisesta ja olet työssäsi suhteellisen rutinoitunut tekijä. Mikäli olet juniorimmasta päästä levyseppähitsaajana, panostamme myös koulutukseesi – osaamisen lisäksi tehtävässä painottuu motivaatio.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV:si meille osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Levyseppähitsaaja. Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa konsultiltamme: eveliina.peltoniemi@temp-team.fi.