(Poistunut julkaisusta)

Levyseppähitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme Järvenpäässä sijaitsevalle asiakasyrityksellemme levyseppähitsaajaa. Asiakkaamme on erikoistunut vaativien ohutlevytuotteiden ja komponettien valmistamiseen elintarviketeollisuuteen ja puhdastiloihin.

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta metallialalta (esim. levyseppähitsaaja) ja aikaisempaa kokemusta TIG-hitsauksesta, valmistettavien tuotteiden kokoonpanosta sekä hyvää piirustusten lukutaitoa. Edellytämme lisäksi voimassa olevia tulityö- ja työturvakortteja. Etsimämme hakija osaa toimia joustavasti ja pitkäjänteisesti erilaisissa muuttuvissa tilanteissa, sekä omaa reippaan ja oma-aloitteisen asenteen.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi pikimmiten kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla!

Lisätietoja tarvittaessa:

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi