(Poistunut julkaisusta)

Levyseppähitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme Akaan alueella sijaitsevaan asiakasyritykseen ammattitaitoista levyseppähitsaajaa.

Asiakasyrityksessämme tehdään erilaisia alihankintatöitä, esimerkiksi koneiden osia ja runkoja. Hitsattavat metallit ja ainevahvuudet ovat erilaisia, mm. Hardoxia.

Pääosin tuotteet ovat yksittäiskappaleita, joten hyvää piirustusten lukutaitoa edellytetään. Koska jotkin tuotteiden osat ovat isoja, työntekijän tulee hallita nostot ja osien kääntämiset nosturilla. Hitsausluokkia ei edellytetä, mutta taitojen odotetaan olevan niin hyvät, että tarvittaessa työntekijä suorittaa luokat.

Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena heti tehtävään sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tilauskannat pysyvät hyvinä ja työntekijän taidot riittävät monipuolisiin hitsaustöihin, hakijalla on mahdollisuus siirtyä yrityksen omille kirjoille vakituisen työsuhteeseen.

Työkielenä pitää osata joko suomea tai englantia.
Kyseessä on päivätyö.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti kotisvujemme kautta.

Lisätietoja antavat

Asiakkuuspäällikkö lasse.lehtinen@workpower.fi / 040 676 2121

Henkilöstöassistentti mira.salomaa@workpower.fi / 045 132 0405

Henkilöstöassistentti jonna.kanerva@workpower.fi

Avainsanat: kokopäivätyö, päivätyö, hitsaaja, levyseppä, Akaa