(Poistunut julkaisusta)

Levyseppähitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme Pirkanmaan alueella sijaitsevaan asiakasyritykseen levyseppähitsaajaa.

Edellytämme hakijalta metallialan peruskoulutusta, hitsausosaamista (MIG/MAG), piirustusten lukutaitoa sekä kokemusta eri materiaaleista. Hitsattavat saumat ovat isoja ja vahvoja, joten toivomme aiempaa osaamista isompien materiaalivahvuuksien hitsaamisesta. Lisäksi toivomme tarkkaa ja huolellista työnjälkeä, sekä motivoitunutta asennetta työhön.

Voimassa olevat luokat (MIG, MAG) katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Tässä on tilaisuutesi työllistyä ammattimaisessa porukassa ja mahdollisesti rekrytoitua asiakasyritykseen.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarjoamamme työtehtävän arvioitu kesto on aluksi 2-4 kuukautta, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta.

Lisätietoja antavat

Asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen / lasse.lehtinen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Jonna Kanerva / jonna.kanerva@workpower.fi

Avainsanat: kokopäivätyö, hitsaaja, levyseppä, Valkeakoski