(Poistunut julkaisusta)

Levyseppähitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään levyseppähitsaajaa.

Asiakasyrityksemme tekee erityisesti suuria ja vaativia levytöitä ja toimii kansainvälisillä markkinoilla. Vaativien töiden vuoksi toivomme sinulta kokemusta metallialan tehtävistä, piirustusten lukutaitoa ja laadukasta työnjälkeä. Etsimämme henkilö on itsenäinen ja tarkka työntekijä.

Vastineeksi tarjoamme työsuhteen vastuullisessa ja kannustavassa työyhteisössä. Työ on aluksi määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä yrityksen kirjoille määräajan jälkeen. Palkkaus neuvoteltavissa teknologiateollisuuden tessin mukaan. Lähetä hakemuksesi pian, haastattelemme jo hakuajalla. 

Lisätietoja tarvittaessa:

Elina Forssell, elina.forssell@workpower.fi