(Poistunut julkaisusta)

Levyseppähitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista levyseppähitsaajaa. Asiakkaamme on yli 30 vuotta metallialalla toiminut alihankinta- ja tilauskonepaja, joka tekee mm. koneistusta ja levytöitä.

Hakijalta edellytämme työhön soveltuvaa koulutusta, kokemusta levyseppähitsaajan töistä sekä piirustusten lukutaitoa. Eduksi luetaan kokemus puikko- ja MIG-hitsauksesta sekä voimassa olevat tulityö- ja työturvakortit. Etsimämme hakija on ahkera ja oma-aloitteinen työntekijä, joka kykenee itsenäiseen tarkkaan työskentelyyn. 

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn mukavassa ammattimaisessa työympäristössä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen pikimmiten kotisivujemme kautta.

Lisätietoja tarvittaessa sähköpostitse:

Henkilöstöassistentti Saana Ojalainen, saana.ojalainen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi