(Poistunut julkaisusta)

Levyseppähitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!


Etsimme asiakkaallemme levyseppähitsaajaa vakituiseen työsuhteeseen.
Asiakkaamme on vakavarainen kotimainen teollisuusyritys, joka toimii kotimaan lisäksi myös kansainvälisillä markkinoilla.


Tehtävään valitun henkilön työtehtävät pitävät sisällään levytöitä sekä hitsausta. Edellytämme hakijalta hitsauskokemusta mig-/mag- ja tig-hitsauksesta. Suurin osa hitsaustehtävistä on rosterihitsausta tig:llä. Osaamisen ja kiinnostuksen mukaan työntekijällä on mahdollista kehittää ammattitaitoaan esimerkiksi mekaanisen asennuksen tehtävissä.


Työt alkavat sopimuksen mukaan elo-syyskuun aikana. Työsuhde alkaa kuuden kuukauden määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijä vakinaistuu yrityksen omille kirjoille.


Tehtävästä maksetaan 14€ - 17€/h suuruinen palkka. Tarkempi palkkaus määräytyy tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.


Kiinnostuitko? Käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.


Lisätietoja tehtävästä antavat:
Asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen, puh. 040 676 2121 / lasse.lehtinen@workpower.fi
Henkilöstöassistentti Mira Salomaa, puh. 045 132 0405 / mira.salomaa@workpower.fi