(Poistunut julkaisusta)

Levyseppähitsaaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018

Oletko kiinnostunut työskentelemään tuotantotehtävissä? Haluatko päästä tekemään työtä käsilläsi? Olisiko tämä työpaikka juuri sinua varten?

Haemme asiakkaallemme Tampereelle LEVYSEPPÄHITSAAJIA.

Edellytämme kokemusta puikkohitsauksesta. Eduksi on, että painelaiteluokat ovat voimassa, mutta tarvittaessa voit hitsata kokeen asiakasyrityksellämme. Työ on 1-vuorotyötä joko 6-14.30 tai 7-15.30. Olethan valmis myös matkustamaan!

Tarjoamme monipuolisen työn, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi.  Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Jos sinulla on tarkka työote, asenne työntekoon kunnossa ja intoa takaraivossa, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 15.7.2018 osoitteessa www.personalhuset.fi. Voit täydentää sähköistä hakemustasi liittämällä siihen CV:si. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Löydät meidät myös Facebookista:https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa!www.personalhuset.fi