(Poistunut julkaisusta)

Levyseppähitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään levyseppähitsaajaa.

Asiakasyrityksemme toimii kansainvälisillä markkinoilla ja on keskittynyt erityisesti suuriin ja vaativiin levytöihin. Vaativien töiden vuoksi toivomme sinulta kokemusta metallialan tehtävistä, piirustusten lukutaitoa ja laadukasta työnjälkeä. Etsimämme henkilö pystyy myös toimimaan itsenäisesti ja hänelle on tärkeää työn tarkka suorittaminen.

Vastineeksi tarjoamme työsuhteen vastuullisessa ja kannustavassa työyhteisössä. Työ on aluksi määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä yrityksen kirjoille määräajan jälkeen. Palkkaus neuvoteltavissa teknologiateollisuuden tesin mukaan. Lähetä hakemuksesi pian, haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja tarvittaessa:

Elina Forssell, elina.forssell@workpower.fi