Levyseppähitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista levyseppähitsaajaa. Asiakkaamme on yli 30 vuotta metallialalla toiminut alihankinta- ja tilauskonepaja, joka tekee mm. koneistusta ja levytöitä.

Hakijalta edellytämme työhön soveltuvaa koulutusta, kokemusta levyseppähitsaajan töistä sekä piirustusten lukutaitoa. Eduksi luetaan kokemus puikko- ja MIG-hitsauksesta sekä voimassa olevat tulityö- ja työturvakortit. Etsimämme hakija on ahkera ja oma-aloitteinen työntekijä, joka kykenee itsenäiseen tarkkaan työskentelyyn. 

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn mukavassa ammattimaisessa työympäristössä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen pikimmiten kotisivujemme kautta.

Lisätietoja tarvittaessa sähköpostitse:

Henkilöstöassistentti Saana Ojalainen, saana.ojalainen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1138903
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.7.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kotka