(Poistunut julkaisusta)

Levyseppähitsaaja
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme asiakasyrityksellemme levyseppähitsaajaa Saukkolaan.

Asiakasyrityksemme Oy Pumppulohja Ab on Pohjoismaiden suurimpia painesäiliöiden ja vedensuodattimien valmistajia. Heidän tuotanto-ohjelmaan kuuluvat lisäksi muut vedenkäsittelyn laitteet, porakaivopumput, paineenkorotuspumput, tyhjennyspumput ja keskipakopumput niin teollisuuteen kuin mökkikäyttöön. Tuotevalikoima on suunniteltu vaativiin käyttökohteisiin, missä vaaditaan parasta käyttövarmuutta. Erikoisosaamisen alueita ovat myös putkilämmönvaihtimet, suodattimien säiliöt sekä haponkestävän ja ruostumattoman teräksen hitsaus.

Työtehtäviisi tulee kuulumaan levyseppähitsaajan monipuoliset työtehtävät. Pääasiassa tulet hitsaamaan ruostumattomia sekä haponkestäviä materiaaleja (mm. säiliöitä). Katsomme eduksi, mikäli sinulla on hitsausluokat jo olemassa. Hitsausluokat on myös mahdollista suorittaa siinä vaiheessa, kun on aloittanut työssä.

Toivomme:
- aiempaa kokemusta levyseppähitsauksesta
- oma-aloitteisuutta sekä huolellisuutta ja tarkkuutta

Tarjoamme pitkäaikaisen kokopäivätyön kiinnostavassa yrityksessä.
Työ on 1-vuorotyötä (klo 7:00-15:30). Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.