(Poistunut julkaisusta)

Levyseppähitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 MEUR ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Etsimme Akaan alueella sijaitsevaan asiakasyritykseen ammattitaitoista levyseppähitsaajaa.

Asiakasyrityksessämme tehdään erilaisia alihankintatöitä, esimerkiksi koneiden osia ja runkoja. Hitsattavat metallit ja ainevahvuudet ovat erilaisia, mm. Hardoxia.

Pääosin tuotteet ovat yksittäiskappaleita, joten hyvää piirustusten lukutaitoa edellytetään. Koska jotkin tuotteiden osat ovat isoja, työntekijän tulee hallita nostot ja osien kääntämiset nosturilla. Hitsausluokkia ei edellytetä, mutta taitojen odotetaan olevan niin hyvät, että tarvittaessa työntekijä suorittaa luokat.

Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena heti tehtävään sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tilauskannat pysyvät hyvinä ja työntekijän taidot riittävät monipuolisiin hitsaustöihin, hakijalla on mahdollisuus siirtyä yrityksen omille kirjoille vakituisen työsuhteeseen.

Työkielenä pitää osata joko suomea tai englantia.
Kyseessä on päivätyö.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti kotisvujemme kautta.

Lisätietoja antavat
lasse.lehtinen@workpower.fi / 040 676 2121
mira.salomaa@workpower.fi / 045 132 0405