(Poistunut julkaisusta)

Levyseppähitsaaja Turun alueelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on kone- ja metallialan sopimusvalmistaja, joka on erikoistunut mittatarkkuutta vaativiin hitsauksiin ja koneistuksiin. Haemme heille

LEVYSEPPÄHITSAAJAA Turun alueelle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
-Työkokemusta vastaavista työtehtävistä
-Kokemusta ruostumattoman teräksen hitsauksesta
-MIG/MAG -hitsaustaitoa
-Voimassaolevat hitsausluokat

Olet etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen itsenäiseen työhön kykenevä hitsaaja, jolla on pelisilmää ja hyvä kuvanlukutaito. Työstettävät kohteet vaihtelevat pienistä rakenneosista isoihin kokonaisuuksiin.

Asiakasyrityksemme tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen, nykyaikaisen konekannan sekä pitkäaikaisen työsuhteen. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja tarkka aloitusajankohta on sovittavissa.

Hae tehtävää järjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – Levyseppähitsaaja Turun alueelle. Vain järjestelmän kautta osoitetut hakemukset huomioidaan hakuprosessissa. Lisätietoja tehtävästä antaa konsulttimme Inga Koivumäki: inga.koivumaki@temp-team.fi tai 040 719 1713.