Levyseppähitsaaja Rolemet Oy
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2021

Etsimme Kangasalla sijaitsevaan asiakasyritykseemme Rolemet Oy:lle levyseppähitsaajaa monipuolisiin työtehtäviin. Yrityksen tilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten työmatka esimerkiksi Tampereelta onnistuu sujuvasti.

Toivomme
Motivoitunutta asennetta ja valmiutta sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Lisäksi edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta levyseppähitsaajan työstä sekä tarkkaa työnjälkeä ja sujuvaa kuvanlukutaitoa. Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa osavalmistusta ja kokoonpanohitsausta. Hitsattavat ainevahvuudet ovat pääosin max. 8mm.

Tarjoamme
Kilpailukykyisen palkan ja pitkäaikaisen työsuhteen mukavan työtiimin ympäröimänä. Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta asiakasyrityksemme haluaa vakinaistaa työntekijän omille kirjoilleen alun määräaikaisuuden jälkeen.
Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa, mutta toivomme hakijalta valmiutta työskennellä tarvittaessa myös 2-vuorotyössä.


Lisätietoja
Hae paikkaa nyt! Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten tartu toimeen ja lähetä CV, hakemus ja palkkatoive osoitteessa www.workpower.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tiedustelut WorkPowerin Camilla Lehto, camilla.lehto@workpower.fi. 

Avainsanat: levyseppähitsaaja, kuvanlukutaito, pitkäaikainen, kokopäivätyö, Kangasala

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot