(Poistunut julkaisusta)

Levyseppähitsaaja, Pirkanmaa
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Etsimme asiakkaallemme Pirkanmaalle

LEVYSEPPÄHITSAAJA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen.


Tehtäviin kuuluvat vaihtelevat ja monipuoliset osavalmistukset ja kokoonpanohitsaukset, pääosin mustan raudan hitsaamista migillä. Laaduntarkkailu ja jatkojalostus kuuluu myös tehtäviisi ja erilaisten koneiden tuntemus on eduksi. Työ on päivävuoroa maanantaista perjantaihin, mutta toivomme hakijalta valmiutta myös 2-vuorotyöhön.

Odotamme hakijoilta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, motivoitunutta otetta työntekoon ja halua kehittyä alan ammattilaiseksi. Voit olla jo kaiken kokenut alan konkari, mutta tärkeintä on aito halu tehdä hitsaustöitä ja muita monipuolisia tehtäviä. Toivomme sinulta levyseppähitsaajan koulutusta.

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan, jossa on viihtyisää tehdä töitä sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille hakemuksesi CV:n kera alla olevan linkin kautta!

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=487 

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Minna Mansikkamäki arkisin klo 8-16, p. 044- 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.