(Poistunut julkaisusta)

Levyseppähitsaaja - Mikkeli
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019
Etsimme asiakasyrityksellemme Kospirt Oy:lle Mikkelin Haukivuorelle levyseppähitsaajia syksylle 2019. Töiden aloitus olisi lähtökohtaisesti viikolla 32 ja töitä olisi alustavasti 2-3 kuukaudeksi.

Tehtävän kuvaus

Tehtäviisi kuuluvat konepajan laaja-alaiset hitsaustyöt MIG- ja MAG-menetelmillä. Konepajassa työ tehdään päivätyönä, mutta kiiretilanteissa saatetaan venyttää työpäivää projektin valmiiksi saamiseksi.

Toivomme sinulta

Toivomme työhön otettavalta hakijalta jämäkkää ja vastuullista työotetta, kuvanlukutaitoa sekä Mig/Mag-hitsaustapojen osaamista. Hitsausluokat (levy) olisi hyvä olla suoritettuna, mutta eivät ole välttämättömiä, koska ne saa suoritettua tarvittaessa myös asiakasyrityksessämme.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisen kokoaikatyön parissa. Työnteostasi huolehdimme tarjoamalla kattavan työterveyshuollon ja asianmukaisen perehdytyksen työhösi.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa 18.7.2019 asti Eilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 050 3797 827 ja 22.7. eteenpäin Pia Pipatti, puh. 040 7143 492 tai sähköpostilla mikkeli@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 31.07.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi