(Poistunut julkaisusta)

Levyseppähitsaaja Loimaalle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on tilauskonepaja, joka on erikoistunut teräs- ja metallirakenteisiin. Etsimme heille nyt osaajaa nimikkeellä

LEVYSEPPÄHITSAAJA Loimaalle

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on rakennusalan/metallialan koulutus, kokemusta hitsaamisesta ja hyvä piirustustenlukutaito. Työnkuva on monipuolinen, joten alan yleistietämys ja sopeutumiskyky on tärkeää. Hitsausluokkia ei tarvitse olla voimassa, ne voi halutessaan suorittaa paikanpäällä.

Yritykselle työntekijöiden hyvinvointi on tärkeää, he auttavat tarvittaessa asunnon etsinnässä Loimaalla sekä antaa tukea ja apua työntekijöille.
Asiakasyrityksemme tarjoaa monipuolisen työnkuvan, kilpailukykyisen palkkauksen sekä modernin ja innostavan työympäristön.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus ja CV osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – Levyseppähitsaaja Loimaalle. Lisätietoja saat sähköpostitse konsultiltamme: henri.kiiskila@temp-team.fi tai +358 40 455 2130 (arkisin klo 9.00-16.00).