Levyseppähitsaaja, Levy- ja teräsrakenne Horsmalahti Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla. 

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Asiakkaamme on perinteikäs konepaja, Levy- ja teräsrakenne Horsmalahti Oy Valkeakoskella. Horsmalahti Oy on perustettu vuonna 1948 ja se työllistää tällä hetkellä noin 70 ammattilaista konepajateollisuuden eri osa-alueilla. Yrityksen toimintaan sisältyvät levy- ja hitsaustyöt, koneistus, kokoonpano ja asennustyöt. Yritys on viime vuosina investoinut tilavampiin toimitiloihin Valkeakosken Varsanhännän teollisuusalueelle. Tuotanto keskittyy koko laajuudessaan uudistettuihin toimitiloihin kuluvan vuoden aikana.

Etsimme Horsmalahti Oy:lle kokenutta levyseppähitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Valkeakoskelle.

Työtehtävässä hitsataan paperi- ja selluteollisuuden erilaisia massankäsittelylaitteita. Etsimme kokenutta, vahvan ammattitaidon ja hyvän asenteen omaavaa levyseppähitsaajaa työskentelemään Horsmalahden uusiin Varsanhännän teollisuusalueen toimitiloihin. 

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta haponkestävien terästen hitsaamisesta sekä alalle soveltuvaa koulutusta. Tehtävässä tulisi hallita mig, tig ja puikko -hitsaustaidot, luokkia ei vaadita. Arvostamme lisäksi motivoitunutta asennettasi ja haluasi kehittyä ammattilaisena. 

Työtä tehdään arkisin päivävuorossa. Horsmalahti Oy tarjoaa hyvät työskentelyolosuhteet, kilpailukykyisen palkan ja kattavan perehdytyksen työtehtävään.

Työn aloitus on mahdollisimman pian, alkaen kuuden kuukauden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen omille kirjoille.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Maria Soukka p. 050 308 5691.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten täytäthän hakemuksen pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1417350
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Maria Soukka
  • Puhelin: 050 308 5691
  • Sijainti: Valkeakoski, Pirkanmaa