(Poistunut julkaisusta)

Levyseppähitsaaja, laivateollisuus (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Haemme nyt asiakasyrityksellemme levyseppähitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Työ koostuu monipuolisista laivateollisuuden alihankintaan liittyvistä tehtävistä (mm. ohutlevy-, hitsaus- ja kokoonpanotyöt). Töitä tehdään aluksi verstaalla, mutta tulevaisuudessa työtehtäviä on mahdollista päästä tekemään myös telakalla. Töitä tehdään arkisin yhdessä vuorossa klo 07–15.30 välillä, mutta toivomme valmiutta tarvittaessa ylitöihin. Huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat hitsaustaitoiset hakijat, jotka haluavat kehittyä alansa ammattilaisiksi.

Työssä menestyminen edellyttää alalle soveltuvaa koulutusta (esim. kone- ja metallialan perustutkinto), piirustusten lukutaitoa sekä jonkin verran aikaisempaa hitsauskokemusta. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja työhön tarttuvaa asennetta, joustavuutta työaikojen suhteen sekä hyviä tiimityötaitoja. Katsomme eduksi voimassa olevat hitsausluokat sekä työturva- ja tulityökortit.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Tehtävässä pääset työskentelemään ja kehittymään mukavien ja asiantuntevien työkavereiden kanssa.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle ja sopia ajan haastatteluun, puh. 050 411 0740 arkisin klo 8–16.