Levyseppähitsaaja, Kosmes Oy (Parkano)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Asiakkaamme Kosmes Oy on vuonna 2011 perustettu monipuolinen metallituotteita valmistava yritys. Kattava kumppanuusverkosto, laserleikkaus ja koneistukset sekä pinnoitukset mahdollistavat monipuoliset ja laadukkaat tuotteet. Alihankintapalveluna Kosmes Oy tarjoaa mm. hitsaus- ja kokoonpanotyötä sekä erilaisten metalliosien valmistusta.

Etsimme heille nyt Parkanoon ammattitaitoisia

LEVYSEPPÄHITSAAJIA 

pitkäaikaisiin työsuhteisiin ja keikkatöihin.

Löytyykö sinulta hyvä teknisten piirustusten lukutaito? Hallitsetko levytyöstökoneet ja mm. MIG/MAG-hitsauksen? Tämä työ saattaa olla sinua varten.

Etsimme ahkeraa ja positiivisen asenteen omaavaa tekijää, joka sopeutuu erilaisiin työkohteisiin. Voit olla joko urasi alkuvaiheilla oleva tulevaisuuden ammattilainen tai työelämässä jo pidempään toiminut kokenut konkari.  

Työ on metallituotteiden valmistamista, kokoonpanoa ja hitsausta. Hyvälle tekijälle löytyy töitä pitkäksikin aikaa. Palkkaus on neuvoteltavissa. 

Kiinnostuitko? Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Pertti Nurmi, p. 044 740 4503.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1254141
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Pertti Nurmi (pertti.nurmi (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4503
  • Sijainti: Parkano