(Poistunut julkaisusta)

Levyseppähitsaaja, Akaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme levyseppähitsaajaa Akaaseen.

Toivomme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa, reipasta asennetta sekä levyseppähitsaajan koulutusta. Tehtävässä hitsataan suuria kappaleita, pääasiassa ruostumatonta terästä ja mustaa rautaa (materiaalin paksuus 5-100 mm, enimmäkseen 12-30 mm).

Työtä tehdään päivävuorossa klo 7-15. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä puolen vuoden vuokratyösuhteella ja sen jälkeen voi olla mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseemme.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.