Levyseppä
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Haemme asiakkaallemme Kokemäelle ammattitaitoista levyseppää.

Työnkuvaus:
Asiakas toimii keskiraskaan ja raskaan konepajateollisuuden parissa. Työsi pitää sisällään monipuolisia levysepän töitä. Hakijalta odotamme aikaisempaa työkokemusta levysepän tai levyseppähitsaajan tehtävistä sekä alan koulutusta. Toivomme useamman vuoden kokemusta raskaista levyrakenteista ja eduksi katsomme, jos olet työskennellyt isossa konepajassa. Lisäksi hyvä piirustusten lukutaito on edellytyksenä työssä. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Toivomme sinulta:
- Tarkkuutta ja hyvää työnjälkeä
- Oma-aloitteisuutta ja hyvää asennetta
- Kunnollista työmoraalia

Tarjoamme sinulle:
Työ alkaa sopimuksen mukaan. Pääset osaksi mukavaa työporukkaa ja saat mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian! 

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

HR Trainee
Markus Mailisto
markus.mailisto@workpower.fi
040 705 0722

Avainsanat: levyseppä, levyseppähitsaaja, hitsaaja, 2-vuorotyö, piirustukset

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot