(Poistunut julkaisusta)

Levyseppä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Haemme asiakasyritykseemme Harjavaltaan ammattitaitoista levyseppää.

Työnkuvaus:
Asiakasyrityksessämme tehdään teräsrakennetöitä tilaustöinä ja haemme nyt ammattitaitoista levyseppää. Työsi pitää sisällään monipuolisia levysepän töitä. Osaaminen levynleikkauksesta ja muusta käsittelystä katsotaan eduksi. Ohutlevytöitä asiakasyrityksessämme ei tehdä, ainevahvuudet vaihtelevat 5 mm:stä ylöspäin ja ylärajaa ei oikeastaan ole. Piirustustenlukutaito on välttämätöntä. Hitsauksen perusteet oltava hallussa, teet töille alkuhitsaukset ennen varsinaista kokoonpanoa. Hitsausluokkien ei tarvitse olla voimassa, mutta ne katsotaan eduksi.

Lisäksi toivomme sinulta:
- tarkkaa ja siistiä työnjälkeä
- tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa
- ammattimaista ja reipasta asennetta
- voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja

Tarjoamme sinulle:
Saat hyvän perehdytyksen työhön ja mahdollisuuden saada vakituinen työpaikka määräajan jälkeen. Työ alkaa sopimuksen mukaan arviolta tammikuussa ja työtä tehdään pääasiassa hallilla päivävuorossa. Saat työpaikan mukavassa ja osaavassa yhteisössä sekä siisteissä tiloissa.

Hakuprosessi:
Täytä hakemus nettisivujemme kautta. Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi nopeasti! Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituiseksi asiakkaan kirjoille.

Lisätietoja:
Toimialapäällikkö Leena Saari
leena.saari@workpower.fi
044 565 4343

HR Trainee Enni Korpunen
enni.korpunen@workpower.fi
040 7050 722

Avainsanat: hitsaus, kokoaikatyö, levyseppä, piirustukset