(Poistunut julkaisusta)

Levyseppä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyritykseemme Harjavaltaan ammattitaitoista levyseppää.

Työnkuvaus:
Asiakasyrityksemme toteuttaa projekteja tilaajien toiveiden ja suunnitelmien mukaan, kuten esimerkiksi erilaisia teräsrakenteita. Työsi pitää sisällään monipuolisia levysepän töitä. Osaaminen levynleikkauksesta ja muusta käsittelystä katsotaan eduksi. Ainevahvuudet vaihtelevat 5 - 20 mm:n välillä. Piirustustenlukutaito on välttämätöntä. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa työturva- ja tulityökorttia.

Lisäksi toivomme sinulta:
- tarkkaa ja siistiä työnjälkeä
- tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa
- ammattimaista ja reipasta asennetta

Tarjoamme sinulle:
Saat hyvän perehdytyksen työhön ja mahdollisuuden saada vakituinen työpaikka määräajan jälkeen. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työtä tehdään pääasiassa hallilla päivävuorossa. Saat työpaikan mukavassa ja osaavassa yhteisössä sekä siisteissä tiloissa.

Hakuprosessi:
Täytä hakemus nettisivujemme kautta. Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi nopeasti! Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituiseksi asiakkaan kirjoille.

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi

Avainsanat: hitsaus, hitsaaja, kokoaikatyö