(Poistunut julkaisusta)

Levyseppä
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2018

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

LEVYSEPPIÄ lohkonkoontiin.

Työtehtäviisi kuuluvat levysepän tehtävät lohkonkoonnissa. Osallistut työnjohtajan alaisuudessa laivan teräsrungon valmistamiseen ja toimit osana osaston organisaatiota noudattaen telakan sääntöjä ja HSE-ohjeistusta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Toivomme hakijalta

  • Positiivista ja reipasta asennetta
  • Kokemusta vastaavista työtehtävistä
  • Tarkkuutta ja tunnollisuutta työturvallisuusasioissa
  • Hyvää fyysistä peruskuntoa ja valmiutta työskennellä ulko-olosuhteissa
  • Valmiutta kolmivuorotyöhön

Eduksi katsotaan teknisten piirustusten lukutaito.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.

TarjoammeMeyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.
Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.
Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.
Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!
Lisätietoja antaaosastopäällikkö Marko Kirjavainen, +358 50 4862529, marko.kirjavainen@meyerturku.fi