(Poistunut julkaisusta)

Levyseppä-hitsaaja
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Haemme asiakasyrityksellemme Turun seudulle levyseppähitsaajaa metallialan työtehtävään!

Työ alkaa heti sopivan työntekijän löydyttyä ja työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Työaika arkisin ma-pe 7-15.30 ja 40h/viikko.

Työnkuva on erilaiset ohut- ja paksulevytuotteet konepajalla. 

Sinulla on aikaisempaa kokemusta Levyseppä-hitsauksesta sekä työpiirrustusten lukutaito ja materiaalituntemus. Mig- Tig- ja puikko ja mustarauta on sinulla hallussa. Lisäksi sinulla on oltava työturvallisuuskortti ja tulityökortti. Hitsausluokat on plussaa. 

Palkkaus kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Lisätietoja työtehtävästä:

mikko.rautee@lisapalvelu.net, 044-4272333

Täytä hakemus pian sillä täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.