Levyseppä-Hitsaaja
Go On Pori

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020
Etsimme asiakasyrityksellemme levyseppä-hitsaajia!

Työ on pääasiassa konepajalla tapahtuvaa levy- ja teräsrakennetyötä. Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset ja haastavat raskaskonepajateollisuuden levyseppä-hitsaajan työt. Työ on piirustusten mukaan valmistettavien hitsattavien tuotteiden kokoonpanotyötä.

Olet kiinnostunut ja sinulta löytyy hyvä asenne myös mahdollisiin komennustöihin. Komennustyöt ovat projektiluonteisia ja keskittyvät pohjoismaihin.

Vaikka koet ettei kokemusta löydy välttämättä tarpeeksi niin tässä työssä asenne ja halu oppia lisää on tärkeitä avainsanoja.

Toivomme:
- Levysepän koulutusta/raskas konepajateollisuus
- Hitsaustaitoa (MIG/MAG),voimassa olevat hitsausluokat
- Piirustusten lukutaitoa
- Itsenäistä ja innokasta työskentelytapaa
- matkustusvalmiutta
Tarjoamme:
- Haasteellinen työ hyvässä työporukassa
- Pitkäaikainen työsuhde hyvälle tekijälle
- Kilpailukykyisen palkan
- Työ on kaksivuorotyötä

Työt alkavat vuokratyösuhteena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä myöhemmin suoraan asiakasyritykseemme.

Olethan nopea, sillä paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Kiinnostuitko? Kysy tarvittaessa lisää Go On Porin toimistosta p. 044-980 2826 tai pori@go-on.fi

//Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Löydä oma Go On tiimisi: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pirkanmaa, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Turku, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.//
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1327989
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pori, Satakunta