(Poistunut julkaisusta)

Levyseppä-hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Kansainvälisillä markkinoilla toimiva vakavarainen asiakasyrityksemme etsii levyseppä-hitsaajaa tuotantolaitokseensa. Tavoitteena on löytää pitkäaikainen työntekijä, jonka kanssa alkuun teemme 6 kk vuokratyösopimuksen. Tämän 6 kk:n jälkeen asiakasyrityksemme solmii toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen.

Levyseppä-hitsaajan työtehtävät koostuu hitsauksesta (erityisesti TIG-hitsaus rosteria) ja levytöistä. Työntekopaikka on Akaan tuotantolaitos. Kyseessä on kokopäivätyö ja työsuhteessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Kiinnostuitko?

Käy jättämässä hakemuksesi kotisivujemme kautta www.workpower.fi tai laita vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen: lasse.lehtinen@workpower.fi tai jonna.kanerva@workpower.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen, puh. 040 676 2121 / lasse.lehtinen@workpower.fi

HR-koordinaattori Jonna Kanerva, puh. 045 139 7492 / jonna.kanerva@workpower.fi

Avainsanat: levyseppä-hitsaaja, kokopäivätyö, tig-hitsaaja, Akaa