(Poistunut julkaisusta)

Levyseppä-hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Pomarkkuun kahta ammattitaitoista levyseppä-hitsaajaa.

Työnkuvaus:
Työsi pitää sisällään keskiraskasta hitsausta sekä osaamisesi mukaan myös kokoonpanoa ja muita levysepän töitä. Materiaali on pääasiassa 3-8 mm vahvuista ja hitsausmenetelmänä on umpilankahitsaus. Voimassaolevia luokkia ei vaadita. Työtä tehdään päivävuorossa.

Työssä menestyminen edellyttää:
Sinulla on aiempaa kokemusta vastaavasta työstä. Monipuolinen osaaminen levynkäsittelystä sekä muista metallitöistä katsotaan eduksesi. Voimassaolevat työturva- ja tulityökortti ovat eduksesi, mutta eivät pakollisia.

Toivomme sinulta:
Olethan oma-aloitteinen sekä omaat hyvän työmotivaation. Olet tarkka ja työnjälkesi on siistiä. Reipas asenne ja halu tehdä monipuolisia töitä on valttisi!

Tarjoamme sinulle:
Saat monipuolisen ja mielenkiintoisen työn osaavassa työporukassa. Saat hyvän perehdytyksen työhön sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työpaikkaan.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae paikkaa heti!

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650

Avainsanat: levyseppä, hitsaaja, levyseppä-hitsaaja, päivätyö, kokoaikatyö