(Poistunut julkaisusta)

Levyseppä-hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä
markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakkaallemme Eurajoelle levyseppä-hitsaajaa konepajalle.

Sinulla on monipuolista kokemusta ohut- ja paksulevytöistä sekä vahva osaaminen hitsauksesta. Materiaalit ovat pääasiassa 5-25mm paksuista mustaa rautaa. Kokemus myös muista materiaaleista katsotaan eduksi. Voimassaolevat hitsausluokat eivät ole pakollisia, mutta ne katsotaan eduksi. Piirustusten lukutaito on ehdoton.

Lisäksi toivomme sinulta:
- voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
- oma-aloitteista asennetta
- hyvää työnjälkeä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen ja sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Pääset osaksi osaavaa työporukkaa ja saat monipuolisen työn sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja: elina.hyvarinen@workpower.fi