(Poistunut julkaisusta)

Levyseppä-hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 M € ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakkaallemme Poriin neljää osaavaa levyseppä-hitsaajaa.

Hitsausmenetelmänä MIG/MAG, materiaalina musta levy paksuudeltaan 5 - 20 mm. Työ sisältää pääasiassa hitsausta, mutta myös mahdollisesti kasausta osaamisesi mukaan. Edellytämme voimassa olevaa tulityökorttia. Työturvallisuuskortti lasketaan eduksi. Piirustustenlukutaito on välttämätöntä ja voimassa olevat hitsausluokat ovat plussaa, mutta eivät pakollisia.
 
Hakijalta toivomme kunnollista työmoraalia, huolellisuutta, tarkkuutta ja hyvää työjälkeä. Sinulla on aiempaa kokemusta vastaavasta hitsauksesta. Työsuhde on alkuun määräaikainen ja ammattilaiselle työtä on myös määräajan jälkeen. Tarve on pitkäaikainen. Pääset osaksi mukavaa ja osaavaa työporukkaa!
 
Jätä hakemuksesi meille pikaisesti. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: elina.hyvarinen@workpower.fi