(Poistunut julkaisusta)

Levyntyöstökeskuksen käyttäjä / laserleikkaaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Etsimme asiakkaallemme levyntyöstökeskuksen käyttäjää / laserleikkaajaa pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme aiempaa työkokemusta ja/tai koulutusta metallialalta ja aiempaa työkokemusta laserleikkauksesta tai levyntyöstökeskuksen käyttämisestä.

Olethan myös reipas, oma-aloitteinen, motivoitunut ja työtäpelkäämätön.

Nyt on tarjolla arkipäiviin sijoittuva päivätyö. Aloittaa voit sopimuksen mukaan. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa laittaa pikaisesti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta. Valitettavasti emme voi käsitellä sähköpostitse saapuneita hakemuksia.

Työ alkaa kauttamme määräaikaisena, mutta hyvällä tekijällä on tässä erinomainen mahdollisuus vakityöhön, sillä etsinnässä on pääasiassa pitkäaikainen työntekijä asiakasyritykseen.

Barona on Suomen suurin Henkilöstöpalvelualan yritys ja kauttamme löytyy paljon erilaisia työpaikkoja. Kun olet tehnyt meille työnhakuprofiilin, voimme huomioida sen kaikkiin avoimiin paikkoihimme valtakunnan laajuisesti. Rekrytoimme vuosittain 12 500 osaajaa uusiin työtehtäviin eri toimialoille Suomessa ja kansainvälisesti.