(Poistunut julkaisusta)

Levynleikkaaja metalliteollisuuteen
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Keski-Suomessa on vahva metalliteollisuuden keskittymä. Alueella toimii useita, teknisesti kovatasoisia konepajoja, joissa työntekijöistä pidetään hyvää huolta ja töitä tehdään innolla sekä suurella sydämellä. Yritykset investoivat niin ihmisiin kuin tuotantoteknologiaankin.

Haemme asiakkaallemme HIRVASKANKAALLE LEVYNLEIKKAAJAA metalliteollisuuteen.

Työtehtäviin kuuluu isojen levyjen leikkaus metallileikkurilla piirustusten perusteella sekä mahdolliset muut metallikomponenttien valmistustehtävät. Metallialan peruskoulutus (levyseppähitsaaja, koneistaja jne.) ja/tai työkokemus antavat sinulle hyvät valmiudet työtehtäviin.

Odotamme hakijoilta aktiivista ja itseohjautuvaa työotetta sekä valmiutta kolmivuorotyöskentelyyn. Töitä tehdään tällä hetkellä kahdessa vuorossa, mutta on mahdollista, että tuotanto siirtyy 3-vuoroon. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on eduksi. Työtehtäviin perehdytetään ja työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on alkuun 1-2 kuukauden määräaikainen työsuhde, mutta jatkomahdollisuus työsuhteelle on olemassa. Palkkaus tapahtuu sopimuksen mukaan Teknologiateollisuuden työehtosopimukseen pohjautuen.

Kiinnostuitko?

Haethan paikkaa mahdollisimman pian ilmoituksessa olevan hakulinkin kautta, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Tsemppiä työnhakuun!

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.