(Poistunut julkaisusta)

Levynleikkaaja / Kokoonpanija Orimattilaan
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Etsimme levynleikkauskoneen käytöstä kokemusta omaavaa työntekijää asiakasyrityksellemme pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työhösi kuuluu sekä levynleikkurin käyttö että puu- ja metalliosista tehtävien tuotteiden kokoonpano. Pääsääntöisesti työ painottuu kokoonpanotyöhön, mutta tilanteesta riippuen työhösi kuuluu myös levyleikkurin käyttö.

Tehtävässä hyvin pärjätäksesi odotamme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta sähkö- ja paineilmatyökalujen käytöstä, sekä olet aikaisemmin käyttänyt levyleikkuukonetta. Sinulta löytyy myös hahmotuskykyä asetella halutut kappaleet ja leikkauskohdat optimaalisesti parhaimman lopputuloksen saamiseksi.

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus kokoonpanotehtävistä ja/tai metallialan koulutus.

Työssä joudut nostelemaan metallilevyjä ja tekemään muutenkin fyysistä työtä, joten työssä pärjätäksesi tulee sinulla olla valmius fyysiseen työhön.

Työt alkavat sopimuksen mukaan esimerkiksi maaliskuun aikana. Töitä on tarjolla ainakin syyskaudelle saakka, mutta mikäli pärjäät hyvin tehtävässä niin paikassa on erinomainen mahdollisuus vakituiseen työhön.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä maanantaista perjantaihin klo 7-15.30, mutta kiiretilanteissa on mahdollista että töitä tehdään hetkellisesti myös 2-vuorossa, joten sinulla olisi hyvä olla valmius vuorotyöhön.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, hae meille ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.barona.fi. Rekrytoinnin tehtävään hoitaa Barona, joten mikäli sinulla heräsi työstä kysyttävää niin voit olla yhteydessä Baronalle Mari Ylä-Uotilaa, puh. 050 572 4853 (parhaiten tavoitettavissa ke-to klo 9-10.00).

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.