(Poistunut julkaisusta)

Leveransplanerare
OSTP Finland Oy AB

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Eftersom en av våra nuvarande leveransplanerare går i pension så söker vi nu en Leveransplanerare.

Du kommer att arbeta i ett team bestående av fyra personer på expeditionen. Din arbetsuppgift är att planera transporter och rutter så att rätt produkter når kunden i tid i enlighet med kundorder. De flesta leveranserna sker inom Norden och till Europa, men vi levererar också globalt. Fakturering och kontering av fraktfakturor ingår i arbetsuppgifterna. Du ansvarar för uppgörandet av packlistor, fraktsedlar och övriga försändelsedokument, för att dessa dokument vidarebefordras och för arkivering. Du sköter kontakterna till kunder, transportföretag och myndigheter. Du kommer också att delta i utvecklingen av expeditionens verksamhet, i systemprojekt och vid ibruktagande av nya verksamhetssätt.

VEM SÖKER VI?

Du kan vara i början av din karriär eller en erfaren teammedarbetare. Du är utåtriktad, initiativrik och serviceinriktad. Du känner dig motiverad då du systematiskt får lösa de utmaningar som dyker upp och då du kan påverka order-/leveranskedjan så att slutresultatet blir det bästa möjliga för kunden. Du är samarbetsvillig och har goda interaktionsfärdigheter, för du kommer att samarbeta på bred front med olika delar av organisationen. Du är villig att satsa på utveckling av dig själv och av teamet, men du är inte rädd för rutiner.

VI FÖRUTSÄTTER

• För arbetet lämplig utbildning, t.ex. tradenom

• Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter

• Goda kunskaper i engelska

• Kunskaper i svenska betraktas som merit

• Goda IT-kunskaper

• Kännedom om produktionsstyrningssystem ses som merit

VI ERBJUDER

Vi erbjuder dig tillsvidareanställning i ett internationellt företag i utveckling, som stöd har du ett team med härliga arbetskamrater. Vi erbjuder en trivsam arbetsatmosfär, en stor organisations förmåner och en möjlighet att utvecklas tillsammans med vårt företag. Lönen bestäms enligt kollektivavtalet för tjänstemän inom teknologiindustrin och lokala överenskommelser.

Blev du intresserad? Skicka in din CV och en fritt formulerad ansökan via Baronas sidor (careers.barona.fi) senast 31.1.2019. Intervjuer påbörjas genast då vi fått lämpliga sökanden.

Mer information om tjänsten ges av logistikchef Marcus Kjellman (marcus.kjellman@ostp.biz eller +358 400 927 471).