(Poistunut julkaisusta)

Letting Manager
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

NREP on yrittäjähenkinen, voimakkaasti kasvava ja Pohjoismaiden johtava modernien vuokra-asuntojen kehittäjä. Tavoitteena on moninkertaistaa asuntojen lukumäärä ja olla johtava asumisratkaisujen tuottaja, jonka ympäristöystävällisyys, palvelu ja asuntojen laatu ovat täysin omassa luokassaan. Asuntohankkeet keskittyvät ensisijaisesti Pohjoismaiden pääkaupunkien läheisyyteen ja uskomme vahvasti, että asunnon vuokraus digitaalisissa kanavissa yleistyy. Tule mukaan lanseeraamaan täysin uutta asumisen brändiä ja palvelukokemusta kanssamme. Tutustu yritykseen ja Suomen tiimiin paremmin: www.nrep.com sekä vuokrattaviin kohteisiin:www.juliliving.com

Etsimme nyt asiakkaallemme Letting Manageria Suomen Living Operations -tiimiin vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Jos näet, että tavanomaisen tavan välittää asuntoja tulisi muuttua ja palat halusta heittäytyä uudenlaiseen palvelun tuotteistamiseen, saatat olla etsimämme tekijä.

Tehtävänkuva:

Letting Managerina huolehdit, että uuden asunnon vuokraus toteutuu digitaalisia kanavia pitkin mutkattomasti ja asunnot löytävät nopeasti uudet, tyytyväiset asukkaat. Vastaat mm. vuokrasopimuksien laatimisesta, vuokrausneuvotteluista sekä asuntonäytöistä. Työsi ei suinkaan ole vain jatkuvaa juoksemista vaan vahvasti myös kehittämistä ja onnistuneiden asiakaspalvelukokemuksien luomista. Olet mukana niin luomassa kuin kehittämässä kasvavan vuokraustiimin prosesseja ja toimintatapoja, joissa arvoon nousee positiivinen asenne, ongelmanratkaisukyky sekä kohderyhmän ymmärtäminen. Osallistut asuntojen hinnoitteluun ja uusien suunnitteilla olevien hankkeiden kaupalliseen valmisteluun, joten asuntomarkkinoiden ja vuokra-asumisen tuntemus on tärkeää. Lisäksi toimit asiakkaiden kontaktihenkilönä; autat asiakkaita sekä muita sidosryhmiä vastailemalla erilaisiin kysymyksiin ja yhteydenottoihin. Toimit myös viestinnällisissä ja markkinoinnillisissa tehtävissä.

Menestyäksesi tehtävässä toivomme sinulta:

  • Asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä; olet valmis näkemään vaivaa asiakkaan kokemuksen onnistumiseksi
  • Vähintään kahden vuoden työkokemusta asumisen tai kiinteistövälityksen parista
  • Hyviä neuvottelutaitoja
  • Kunnianhimoisuutta sekä innostuneisuutta
  • Olet analyyttinen ja haluat ottaa vastuuta
  • Itsenäistä työotetta, jonka lisäksi olet luotettava tiimipelaaja
  • Paineensietokykyä; vaikeissakin tilanteissa pysyt positiivisena ja etsit ratkaisuja
  • Hyviä IT-taitoja ja kykyä omaksua digitaaliset ratkaisut sekä digiviestintäkanavien käytön nopeasti
  • Soveltuvaa kaupallista koulutusta
  • Sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa

NREP tarjoaa mahdollisuuden nähdä kiinteistömaailmaa laaja-alaisesti ja olla mukana rakentamassa uutta Pohjoismaiden halutuinta ja houkuttelevinta asumisen brändiä. NREP on dynaaminen ja matalahierarkinen työympäristöä, jossa pääset kehittämään osaamistasi ja ottamaan vastuuta. Kehittymisesi tukena on motivoitunut ja ammattitaitoinen tiimi.

Hakuprosessi:

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 27.10. mennessä WorkPowerin kotisivujen kautta. Kerro meille osaamisestasi ja miksi juuri sinä olisit hakemamme henkilö. Merkitsehän myös suosittelijasi yhteystiedot. Aloitamme hakemusten käsittelyn sekä hakijoiden etähaastattelut jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksellemme. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö sinulla kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Heta Rohkimainen, heta.rohkimainen@workpower.fi/040 630 8101 (yhteydenotot arkisin klo 10-11.30)

Avainsanat: letting manager, asiakaspalvelu, myynti, vukoraus