(Poistunut julkaisusta)

Leppoisa vahtimestari Espooseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2019

Miltä kuulostaisi jouheva siirto uuteen työpaikkaan niin, että lomapäiviäkin ehtisi viettämään ennen töiden alkua? Hienolta tietenkin! Me nimittäin haalimme tiimiimme pari leppoisaa ja asiakaspalvelutaitoista

 

VAHTIMESTARIA

 

ESPOON alueelle, tarkemmin Espoonlahden, Mainingin, Ivisniemen, Kiven lahden ja Kaitaan alueille. Tehtäviisi kuuluu huolehtia jämäkällä, mutta leppoisalla fiiliksellä vierailijoiden ohjeistuksesta, avustavista toimistotehtävistä ja muista asiakkaamme edellyttämistä tehtävistä. Työskentelykohteissasi työskentelet eri kouluissa, joten energinen työympäristö on taattu! Tarjolla olisi yksi kokoaikainen pesti, jossa työtunnit on 38,75 h/vko maanantaista-perjantaihin. Toiselle tekijälle olisi luvassa tuuraajan pesti. Eli auttaisit aina tilanteen tullen esimerkiksi sairaslomatuurauksilla. Vaikka työajan sijoittuvat pääasiassa arkeen, tt myöskään pahastu muutamista viikonloppuvuoroista lukuvuoden aikana, sillä koululaisilla on ajoittain kevätjuhlia ja muita tapahtumia viikonloppuisin. Työt alkavat mahdollisimman pian! Työstä maksetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa PL 4.

 

Hakijalta vaadimme vähintään 1-vuoden työkokemuksen vahtimestarina työskentelystä. Virastomestarin ammattitutkinto on ehdottomasti hyödyksesi, mutta tähän on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa. Tuleva Vahtimestarimme on asiakaspalveluhenkinen ja toimii esimerkillisesti – lasten ja nuorten parissa. Työkielesi on pääasiassa suomi, mutta jos vieläpä ruotsikin taittuu, olemme erittäin ilahtuneita.

 

Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, huipputyökaverit sekä merkityksellisen tehtävän elävässä työympäristössä. L&T: llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä, sillä asiakkaamme arvostavat sitä. Mukavana lisänä saat käyttöösi mm. Ison talon edut, kuten kuntosalietuja, liikunta- ja kulttuurisetelit, sekä tavallista kattavamman terveyshuollon. 

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviin ja tarjoamme sinulle nykyaikaiset työvälineet. Me L&T: llä haluamme, että jokainen kehittyy ja menestyy, jonka takia Isona talona tarjoamme sinulle hyvät etenemis- ja koulutusmahdollisuudet. 

 

Oliko tämä kuvaus kuin sinusta kirjoitettu? Siinä tapauksessa ei muuta kuin hakemusta tulemaan, haluamme tavata sinut! Mutta jos oikein miettiä täytyy, tee se kuitenkin viimeistään 14.7.2019 mennessä. Mikäli tarvitset lisätietoja jo tässä vaiheessa, niitä saat kätevimmin osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta lähetetyt hakemukset.