(Poistunut julkaisusta)

.Leppoisa vahtimestari Espooseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Tarvitsemme. Koululle. Vaksin. Jos. Siis. Sinuakin. Nau-rat-taa. Esimer-kik-si. Kummeli. Ja. Mau-no. Ahonen. Ja. Olet. Lep-poi-sa. Tyyppi. Muu-ten-kin. Lue. Ih-mees-sä. Eteenpäin. Etsimme 

 

VAHTIMESTARIA

 

Espooseen osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäväsi on huolehtia jämäkkään mutta leppoisaan tapaan vierailijoiden ohjauksesta, kulunvalvonnasta, avustavista toimistotehtävistä ja muista asiakkaamme edellyttämistä tehtävistä. Työpäiväsi sijoittuvat ma, ke ja pe päiville (3x vko) klo. 7.45 alkaen. Koska tulet työskentelemään lasten parissa, on sinun ennen töiden aloittamista esitettävä rikostaustaote, jonka saat tilattua Oikeusrekisterikeskuksesta.

 

Odotamme sinulta

 

vähintään vuoden kokemusta vahtimestarin tehtävistä, vahvoja asiakaspalvelutaitoja ja sujuvaa (väh. B2.2) suomen kielen taitoa. Vahtimestarin ammattitutkinto on suuri etu, mikäli sellaisen olet suorittanut. Arvostamme myös voimassa olevaa ensiapukorttia ja vartijakorttia. Mahtava asenne on kuitenkin se, millä erotut joukosta ja saat meidät kiinnostumaan! 

 

Tarjoamme sinulle

 

viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen vakityön. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä! Me huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Tuemme liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Ja jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! 

 

Joko kutsuu, joko kiinnostaa? Älä aikaile kuin Mauno, vaan laita reippaasti hakemusta tulemaan oheisen linkin kautta! Solmimme sopimuksen nappityypin kanssa heti kun hän meille itsestään ilmoittaa ja haastattelussa meidät vakuuttaa. Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.

 

P.S. Jos Kummeli on tuntematon suuruus ja ilmoituksen alku ihmetytti, ei se ny oo niiv vakavaa! Kurkkaappa vaikka tänne: https://yle.fi/aihe/artikkeli/2009/06/01/kummeli-mauno-ahonen. Luotamme, että huumorintajuisia ja asiansa osaavia tyyppejä löytyy muistakin kuin suomalaisen sketsiviihteen ystävistä. Nakkaa jo hakemusta tulemaan!