(Poistunut julkaisusta)

Lentorahtivirkailija, Jetpak Finland Oy, Vantaa
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Jetpak on kansainvälinen yritys, joka tarjoaa nopeita, tarkkoja ja helppokäyttöisiä ovelta-ovelle kuljetuksia ja logistiikan jakeluratkaisuja ympäri Eurooppaa. Jetpakilla on kansainvälinen kuljetusverkosto, joka koostuu yli 150 lokaatiosta, 700 ajoneuvon verkostosta ja laajasta lentoreittiverkosta. Jetpak löytää parhaat ratkaisut yksilöllisiin kuljetustarpeisiin ja toimittaa niin äkilliset kuin säännöllisetkin lähetystarpeet nopeasti samana päivänä kaikkina viikonpäivinä vuorokauden ympäri.


Etsimme nyt asiakkaallemme Jetpak Finland Oy:lle positiivisella asenteella varustettua lentorahtivirkailijaa osaksi osaavaa tiimiä, Jetpakin toimistolle Helsinki-Vantaan lentokentälle. Kyseessä on vakituinen työsuhde, jossa työvuorot ajoittuvat klo 04.30-01.00 välille. Työsuhde solmitaan valitun työntekijän ja Adeccon välille.


Työ pitää sisällään:


Lentorahtivirkailijan työtehtäviin kuuluvat rahtivarausten ja lentoasiakirjojen täyttäminen, lähetysten valmistelevat tehtävät ja hyväksyntä lennoille sekä lähetysten seuranta järjestelmässä. Työtehtäviin kuuluvat lisäksi ajojärjestelyihin ja kuljetuksien varauksiin liittyvät tehtävät sekä satunnaisesti asiakaspalvelu niin tiskillä, kuin puhelimitsekin. Tässä työssä pääsee toimimaan mielenkiintoisissa ja monipuolisissa tehtävissä nopeatempoisessa ympäristössä osana mukavaa työyhteisöä.


Odotamme hakijalta:


- reipasta työotetta ja halukkuutta löytää ratkaisut asiakkaiden kuljetustarpeisiin
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- täysi-ikäisyyttä
- sopivaa koulutustaustaa (esim. kaupallista koulutusta, vähintään toisen asteen tutkinto suoritettuna)
- nuhteetonta taustaa (työntekijän tausta selvitetään EU:n siviili-ilmailuasetusten vaatimusten mukaisesti)


Innostumme myös, jos hakijalla on edellä mainittujen lisäksi:


- työkokemusta alalta
- kuljetus- ja logistiikka-alan tuntemusta
- b-ajokortti


Tarjoamme:


- Joustavan työympäristön, tukea ja vastuuta
- mielenkiintoisen työn nopeatempoisessa ja kansainvälisessä ympäristössä
- mahdollisuuden toimia mukavassa, auttavaisessa ja ammattitaitoisessa tiimissä
- henkilöstöedut
- kattavan ja tarkan perehdytyksen


Kiinnostuitko?


Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteen www.adecco.fi kautta ja liitäthän mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten haethan paikkaa pian, mutta kuitenkin viimeistään keskiviikkona 19.6.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Junior HR Consultant Minni Hurme: 040 544 7350, tiistaina 11.6. klo 14-16 ja maanantaina 17.6. klo 13-15.