(Poistunut julkaisusta)

Lentoliikenteenhoitaja, 2 paikkaa (Vantaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Huolinta-alan asiakasyrityksemme etsii nyt kahta ammattitaitoista lentoliikenteenhoitajaa vakituisiin työsuhteisiin Vantaalle.

Työssä hoidat kokonaisvaltaisesti lentoliikennettä ja toimit osana yrityksen kansainvälistä lentoliikenneosastoa. Työaika on arkisin liukuva, n. klo 8-16.

Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Lisäksi toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kykyä vastuulliseen, itsenäiseen ja järjestelmälliseen työskentelyyn.

Tarjoamme pitkäaikaisen ja mielekkään työn luotettavassa kansainvälisessä yrityksessä. Ympärilläsi on ammattitaitoinen ja mukava tiimi. Annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään ja yritykseen.

Kyseessä on suorarekrytointi, joten tehtävään valitut henkilöt tulevat työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae siis paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä saat Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anette Tervakankaalta, p. 050 411 0271. Yhteydenotot arkisin klo 9-15.