(Poistunut julkaisusta)

Lentokonesiivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019
Etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi KOKOAIKAISIA SIIVOOJIA Helsinki- Vantaan lentokentälle.

ISS:n siivouspalveluissa laadukas lopputulos ratkaisee. Määrittelemme yhdessä tavoitteet ja varmistamme omien laatuprosessiemme avulla oikean lopputuloksen. Varmistamme palvelun laatutason tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoma turvallisuuden.

Meillä vastaat lentokonesiivouksesta ja huolehdit matkustajien matkustusmukavuudesta. Työtä tehdään säännöllisesti 3-vuorotyönä, aamu-, ilta- ja yövuoroissa. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen. Työaika sijoittuu tehtäväksi klo 7-24:00.

Työssä menestyminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta tai koulutusta siivoustyöstä vaan motivoitunut asenne ja ripeä työskentelyrytmi ratkaisevat. Työssäsi tarvitset erityisesti vahvaa peruskuntoa sekä suomen ja/tai englannin kielen taitoa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Työturvallisuuskortin, EA-koulutuksen ja ajokortin katsomme eduksesi. Tehtävään valituille henkilöille tullaan teettämään turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä mahdollistaa työsuhteen.

Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteessa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 19.8.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -