(Poistunut julkaisusta)

Lentokonesiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta työstä? Nautitko nopeasta työrytmistä ja tiimityöskentelystä?

Etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi KOKOAIKAISTA SIIVOOJAA Helsinki- Vantaan lentokentälle.

ISS:n siivouspalveluissa laadukas lopputulos ratkaisee. Määrittelemme yhdessä tavoitteet ja varmistamme omien laatuprosessiemme avulla oikean lopputuloksen. Varmistamme palvelun laatutason tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoma turvallisuuden.

Meillä vastaat lentokonesiivouksesta ja huolehdit matkustajien matkustusmukavuudesta. Työtä tehdään säännöllisesti 3-vuorotyönä, aamu-, ilta- ja yövuoroissa. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen.

Työssä menestyminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta tai koulutusta siivoustyöstä vaan motivoitunut asenne ja ripeä työskentelyrytmi ratkaisevat. Työssäsi tarvitset erityisesti vahvaa peruskuntoa sekä suomen ja/tai englannin kielen taitoa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Työturvallisuuskortin, EA-koulutuksen ja ajokortin katsomme eduksesi. Tehtävään valituille henkilöille tullaan teettämään turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä mahdollistaa työsuhteen.

Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteessa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 1.2.2019.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -